Loading...

Reduceer gericht uw verbruik

De meest duurzame energie … is de energie die u niet gebruikt

Wilt u betalen voor energie die u niet nodig heeft? Nee? Dat komt goed uit want BespaarCase toont u graag welke besparingen het Optimaliseren van uw verbruik u biedt.

Het BespaarCase Dashboard biedt vele aanknopingspunten voor reductie. U zult versteld staan van de verspillingen die ongemerkt plaatsvinden, bijvoorbeeld buiten kantooruren.

Met het Optimaliseren van uw apparaten en installaties reduceert u uw verbruik in een handomdraai. Breng een einde aan energieverspilling binnen uw bedrijf en bespaar daarbij aanzienlijk in uw kosten. Hoeveel? Vanuit uw BespaarCase Plan verkennen wij samen met u waar de meeste winst is te behalen.

Optimaliseren

Lees meer over het reduceren van uw verbruik

Energiearmoede toolkit stimuleert energiebesparing

10% van de huishoudens in Nederland heeft een te hoge energierekening ten opzichte van hun inkomen. Zij hebben moeite met het betalen van de energierekening. Dat noem je energiearmoede. Om deze armoede te bestrijden is er nu een toolkit ontwikkeld voor gemeentes, energieleveranciers en NGO’s die energiebesparing willen stimuleren. BespaarCase ondersteunt dit initiatief van harte.

Laat uw klanten zien hoe duurzaam u omgaat met uw energie

Een klant – installateur van warmtepompen, zonnepanelen en andere zaken met betrekking tot duurzame energie – wil zijn eigen bedrijfspand als voorbeeld stellen voor zijn duurzame producten, met als doelstelling om zonder gasaansluiting verder te gaan. BespaarCase komt, via energieadviseur E4PRO, in actie.

Energiemonitoring bij grootverbruik, de BespaarCase Box

“Als partner van BespaarCase zijn we al jaren op zoek naar een goede manier om ook grootverbruik-klanten te kunnen helpen met energiemonitoring. Uiteindelijk draait alles om de juiste berichtgeving op het juiste moment, zodat een eindgebruiker zijn energiebalans onder controle kan houden.

Ook úw bedrijf is verplicht om energie te besparen

Tot op heden probeerde de overheid bedrijven te verleiden tot het uitvoeren van besparingsmaatregelen met subsidies en andere stimuleringsregelingen. Zij gooit het nu echter over een andere boeg...

Fors besparen op energie zonder comfortverlies

“Het is ideaal om in het voortraject van een verbouwing en verduurzaming van een huis de BespaarCase Box te plaatsen, en zo het verschil met na de verbouwing

Slim investeren in energie betaalt zich snel terug

“Als je zichtbaar maakt wat het aandeel van bijvoorbeeld de buitenverlichting van een bedrijf in de totale energiekost is, dan kijkt men er vaak anders tegenaan. Ondernemers hebben niet in de gaten hoeveel geld het uiteindelijk oplevert als ze hun energieverbruik gaan monitoren,” vertelt Maaikel Fluks van Energy for Professionals (E4PRO).