Loading...

Word uw eigen energieleverancier

Zelf energie opwekken met zon, wind en water

Wanneer u begint met het opwekken van uw eigen energie is het hek van de dam. Zelf energie opwekken is namelijk voor velen een heuse sport; elke bespaarde kWh heeft namelijk direct een positief effect op zowel uw portemonnee als uw duurzaamheidsdoelstellingen.

BespaarCase onderzoekt welk type van energieopwekking het beste bij uw bedrijf past. Misschien biedt een zonneboiler u wel veel meer voordeel dan een zonnepaneel. En welke methodes van energieopwekking zijn er eigenlijk nog meer? Met het inzicht vanuit de monitoring vanuit uw BespaarCase Smartbox weet u zeker dat u gaat voor de wijze van opwekking die bij uw situatie past.

Via uw BespaarCase Dashboard ziet u vervolgens in real-time hoeveel u opwekt en bespaart.

Het risicoloze rendement van gedragsverandering

Het inzicht dat onze BespaarCase Box biedt, stimuleert u en uw werknemers om bijvoorbeeld verlichting, computers en andere machines uit te zetten wanneer ze niet nodig zijn.

LEES MEER

Toevoegen

Lees welke besparing u realiseert door zelf energie op te wekken.

Energiebesparing BespaarCase genomineerd voor Rotterdamse innovatieprijs ‘No Bullshit’

BespaarCase is genomineerd voor No Bullshit Rotterdam. BespaarCase, een energiebesparingsconcept van Enerless (Fermiweg), is 1 van de 11 genomineerden voor deze innovatieprijs welke 11 mei wordt uitgereikt.

Energiearmoede toolkit stimuleert energiebesparing

10% van de huishoudens in Nederland heeft een te hoge energierekening ten opzichte van hun inkomen. Zij hebben moeite met het betalen van de energierekening. Dat noem je energiearmoede. Om deze armoede te bestrijden is er nu een toolkit ontwikkeld voor gemeentes, energieleveranciers en NGO’s die energiebesparing willen stimuleren. BespaarCase ondersteunt dit initiatief van harte.

Laat uw klanten zien hoe duurzaam u omgaat met uw energie

Een klant – installateur van warmtepompen, zonnepanelen en andere zaken met betrekking tot duurzame energie – wil zijn eigen bedrijfspand als voorbeeld stellen voor zijn duurzame producten, met als doelstelling om zonder gasaansluiting verder te gaan. BespaarCase komt, via energieadviseur E4PRO, in actie.

“Het is net als thuis: kun je het zo achterlaten?”

“Als ik bij ondernemers over de vloer kom, vraag ik weleens of ze al hebben nagedacht over ledlampjes of zonnepanelen,” vertelt Boyd Bartels van projectbureau Samen Meer Waarde.

“Energie niet morsen komt vóór zonnepanelen”

“BespaarCase is voor mij een manier om met bedrijven in gesprek te komen, een beetje als een breekijzer voor het gesprek,” zegt Rien Kok van IslandSolar. Hij begint

Energiemonitoring bij grootverbruik, de BespaarCase Box

“Als partner van BespaarCase zijn we al jaren op zoek naar een goede manier om ook grootverbruik-klanten te kunnen helpen met energiemonitoring. Uiteindelijk draait alles om de juiste berichtgeving op het juiste moment, zodat een eindgebruiker zijn energiebalans onder controle kan houden.