Loading...

Eerst meten, dan vervangen

Zorg dat u investeert in de juiste energiebesparingen

BespaarCase biedt u inzicht in uw huidige verbruik. U weet dus precies wat elke ruimte, elk apparaat en elke installatie u kost.

Vervolgens verkent u samen met BespaarCase welke energiezuinige producten u het meeste besparingsvoordeel bieden. Zo verzekert u zichzelf ervan dat u optimaal investeert. En bovendien kunt u uw verbruiksreductie vervolgens op de voet volgen via uw BespaarCase Dashboard.

Zoeken naar duurzame oplossingen maakt ondernemen leuk

Het monitoringsysteem van BespaarCase helpt doordat je de klant kunt laten zien hoe het energiegebruik werkelijk is en dan kunnen we gericht adviseren.

LEES MEER

Vervangen

Lees meer over de voordelen van vervangen van energieverbruikers.

Energiearmoede toolkit stimuleert energiebesparing

10% van de huishoudens in Nederland heeft een te hoge energierekening ten opzichte van hun inkomen. Zij hebben moeite met het betalen van de energierekening. Dat noem je energiearmoede. Om deze armoede te bestrijden is er nu een toolkit ontwikkeld voor gemeentes, energieleveranciers en NGO’s die energiebesparing willen stimuleren. BespaarCase ondersteunt dit initiatief van harte.

Ook úw bedrijf is verplicht om energie te besparen

Tot op heden probeerde de overheid bedrijven te verleiden tot het uitvoeren van besparingsmaatregelen met subsidies en andere stimuleringsregelingen. Zij gooit het nu echter over een andere boeg...

Fors besparen op energie zonder comfortverlies

“Het is ideaal om in het voortraject van een verbouwing en verduurzaming van een huis de BespaarCase Box te plaatsen, en zo het verschil met na de verbouwing te meten. We kunnen daarna hardere beloftes

“Zoeken naar duurzame oplossingen maakt ondernemen leuk”

“Het is best een klus om verduurzaming over de vloer te krijgen,” vindt Jan van den Hoff van VAN DEN HOFF Installatiebedrijf. “Het gaat steeds beter; er is meer bewustwording. Wet- en regelgeving werkt mee.

Workshop “Besparen met LED”

Wilt u eenvoudig besparen op uw energieverbruik en kosten? Met LED-verlichting is uw eerste winst snel geboekt. LED heeft een zeer gunstig rendement, een lange levensduur en is bovendien beter voor zowel uw personeel als het milieu. Tijdens de workshop “Besparen met LED” ontdekt u het voordeel dat LED uw organisatie biedt.

“Op basis van de monitoring met de BespaarCase Box en ons advies maakt u de juiste keuze qua vervanging. En bespaart u zo optimaal!”