Wilt u eenvoudig besparen op uw energieverbruik en kosten? Met LED-verlichting is uw eerste winst snel geboekt. LED heeft een zeer gunstig rendement, een lange levensduur en is bovendien beter voor zowel uw personeel als het milieu. Tijdens de workshop “Besparen met LED” ontdekt u het voordeel dat LED uw organisatie biedt.

Deze workshop wordt georganiseerd voor huidige en toekomstige deelnemers van BespaarCase.

Informatieve workshop

Tijdens de workshop wordt u geïnformeerd over:

  • De voordelen van LED in verbruik, kosten en milieuvriendelijkheid
  • De verschillende types en keuzes in LED-verlichting
  • Het plaatsen van LED-verlichting in bestaande armaturen
  • Diverse financieringsopties en terugverdientijd
  • Monitoring van uw huidige en toekomstige energieverbruik
  • Verdere kansen voor besparen op uw energie

Uw wensen staan centraal

De workshop wordt geleid door een van onze energieadviseurs. Tijdens de workshop worden diverse toepassingen van LED in het kantoor beschouwd. Daarbij gaan wij graag met u in gesprek over uw specifieke kantoorsituatie. Zodat u tijdens de workshop precies ontdekt of, en hoe, u LED optimaal kunt inzetten binnen uw bedrijf; uw vragen en wensen staan dus centraal!

Wilt u nog meer besparen?

Als u serieus bent over het besparen van energie binnen uw bedrijf is LED-verlichting zeker geen eindstation. Door monitoring van uw energieverbruik kunt u verdere maatregelen nemen, bijvoorbeeld door uw personeel meer bewust met energie om te laten gaan.

Tijdens de workshop ontdekt u hoe BespaarCase uw bedrijf hier praktische handvaten bij biedt. En hoe u, uw personeel en uw buurbedrijven elkaar kunnen inspireren in het verminderen van het energieverbruik, vanuit een BespaarCase community.

Bijwonen of zelf organiseren?

Zoals gezegd: naast veel nuttige informatie over LED-verlichting ontdekt u tijdens de workshop ook hoe u verdere actie neemt op het gebied van energiebesparing. In de woorden van BespaarCase: “De meest duurzame energie … is de energie die we niet gebruiken”.

Aan het einde van de workshop kunt u onder het genot van een hapje en drankje napraten met de workshopleiders en uw mede-ondernemers. Grote kans dat u ook daar nog een extra dosis inspiratie opdoet op het gebied van energie besparen in de dagelijkse praktijk.

Wilt u deze workshop ook bijwonen? Of wilt u deze workshop – als gastheer – graag organiseren voor uw klanten en partners? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via info@bespaarcase.nl.