Meer informatie?

Naast het bijwonen van workshops energie besparen kunt u ze – als gastheer – ook mede organiseren, bijvoorbeeld voor uw ondernemersvereniging, parkmanagement of BIZ.

Runt u een klein tot middelgroot bedrijf? Grote kans dat uw dagelijks vele kilowatturen aan energie verspilt. En dat is natuurlijk zonde. Naast onnodige CO2-uitstoot gooit u zo vele euro’s over de balk. Energieplatform BespaarCase geeft u daarom graag een nieuwe blik op uw energieverbruik- en besparing tijdens een serie van workshops. De workshops zijn erop gericht om u nieuwe inzichten te verschaffen op het gebied van energiebesparing.

Regelmatig organiseert BespaarCase onder andere de volgende workshops: ‘Focus op bewustwording’, ‘Besparen met LED’ en ‘Energiebesparing verplicht vanuit Milieuwet?’.

Deze informatieve workshops van BepaarCase worden op diverse locaties in uw regio georganiseerd en zijn gratis toegankelijk. Op deze pagina vindt u een overzicht van workshops:

Workshop: ‘Focus op bewustwording’

Ontdek welke besparingen u kunt realiseren met een meer efficiënt energiebeheer. Leer hoe u inzicht krijgt in uw specifieke energiegebruik. Zodat u vanuit bewust handelen uw energieverbruik gericht reduceert.

Workshop: ‘Besparen met LED’

Wilt u eenvoudig besparen op uw energieverbruik en kosten? Met LED-verlichting is uw eerste winst snel geboekt. LED heeft een zeer gunstig rendement, een lange levensduur en is bovendien beter voor zowel uw personeel als het milieu.

Workshop: ‘Energiebesparing verplicht vanuit Milieuwet?’

Welke gevolgen heeft de nieuwe benadering van de overheid inzake de handhaving inzake energiebesparing? Ook uw bedrijf is verplicht om besparingsmaatregelen in te zetten mits de investering hierin binnen vijf jaar wordt terugverdiend. Weet waar u op dient te letten.

Ga voor optimale besparing

BespaarCase is een platform waarin energiespecialisten de krachten bundelen om bedrijven in Nederland optimaal te laten besparen op hun energieverbruik en -kosten. Vanuit een stappenplan van Bewustwording, Optimaliseren, Vervangen en Toevoegen zorgt BespaarCase ervoor dat ieder bedrijf een optimaal resultaat behaalt. Hiervoor zet BespaarCase haar eigen monitoringsysteem in, bestaande uit: de BespaarCase Smartbox en Dashboard. Daarmee krijgt ieder bedrijf real-time inzicht in het eigen verbruik. Op basis van dit inzicht kan er vervolgens doelgericht worden ingezet op besparing.

Met de methodiek van BespaarCase bespaart uw bedrijf al snel tussen de 10 en 30% op energieverbruik.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over BespaarCase of een van de workshops? Neem dan contact op met Hendry Klooster via 085 8771359 of support@bespaarcase.nl. Hij vertelt u graag meer over de diensten van BespaarCase.